به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان ، کتابی با عنوان “مهم ترین نان های سنتی ایران(پخت و تولید)” توسط خانم زهرا حاجی حسینی مربی آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد استان گلستان تألیف و منتشر گردید.
کتاب فوق در 80 صفحه به شکل مصور و رنگی چاپ گردیده و هم اکنون در دسترس عموم می باشد.
زهرا حاجی حسینی مربی آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد شهرستان کلاله با بیان این خبر افزود: از آن جا که نان همواره نزد ایرانیان از جایگاه خاصی برخوردار بوده و قوت اصلی مردم کشورمان را تشکیل می دهد و تمایل به خوردن نان سنتی در بیشتر از 90 درصد مردم ایران دیده می شود؛ ضرورت تألیف و تدوین کتابی در این زمینه بیش از پیش به چشم می آمد.
وی افزود کتاب فوق پس از سال ها تحقیق و تتبع در حوزه تهیه و تولید نان های سنتی نقاط مختلف کشور تدوین شده و می تواند اطلاعات جامع و کاملی از انواع نان های سنتی رایج در هر منطقه که حتی جزء فرهنگ بومی آن ها محسوب می شود به ما ارایه نماید.