نظارت استاندارد گلستان بر کیفیت محصولات خام کشاورزی استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=603314کپی به کلیپ‌بورد

نظارت استاندارد گلستان بر کیفیت محصولات خام کشاورزی استان

 

مدیرکل استاندارد گلستان گفت: در
راستای اجرای ماده 17 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد از طرح بازرسی و نمونه
برداری از محصولات خام کشاورزی در بهمن ماه سال 1401 توسط کارشناسان اداره کل
استاندارد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل
استاندارد گلستان؛ سید مهدی حسینی گفت: استانداردها با هدف ایمنی، بهداشت، سلامت
عمومی و حمایت از حقوق مصرف کننده تدوین می شود و در این بین غذا جایگاه ویژه ای
را در محور استانداردسازی دارد.
حسینی با بیان اینکه نظارت استاندارد
بر مواد غذایی از مزرعه تا سفره را دربرمی گیرد، افزود : در تمامی مراحل زنجیره
تامین غذا، استانداردهای ملی وجود دارد و این سازمان براساس قانون در طول مسیر،
کنترل و پایش را برای بهره مندی مردم از غذایی سالم و مطلوب دارد.
وی افزود: در این طرح از انواع
مختلف شامل هندوانه، پرتقال، قارچ، کاهو، سیب زمینی، گوجه فرنگی، خیار و پیاز از
مراکز عرضه شهرستان گرگان به طور تصادفی نمونه برداری و خریداری و در آزمایشگاه
همکار تایید صلاحیت شده آزمایش شد.
دبیر شورای استاندارد استان
افزود: به دلیل اهمیت ایمنی، بهداشت و سلامت عموم جامعه؛ از هر یک از محصولات سه
نمونه از مراکز عرضه شهرستان گرگان توسط بازرسان اداره کل استاندارد اخذ و مورد
آزمون های نیترات، فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) و باقیمانده سموم آفت کش ها قرار
گرفت.
وی در پایان با اعلام اینکه همه
نمونه های ماخوذه با استاندارد ملی مربوطه در بندهای آزمون مطابقت داشتند گفت:
کشاورزان گلستانی می توانند با اخذ پروانه حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی در
صادرات محصولات کشاورزی استان نقش موثری ایفا نمایند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار